Előnyeink

Bergmann Kft, belsőépítészeti generálkivitelezés

 • A konkrét megrendelői igények és a helyszín ismeretében nagyságrendi ajánlatot készítünk. A nagyságrendi árajánlat a szükséges feladatok és mennyiségek pontos kiszámítása alapján készül, egy összegben tartalmazza az anyag és munkadíj költséget, valamint felsorolás szerűen a műszaki tartalmat.  Kérdés esetén készséggel válaszolunk.
  (a részletes, tételes ajánlat készítésének költsége a munka volumenének és bonyolultságának függvényében kerül meghatározásra. Megbízás esetén levonásra kerül a vállalási árból)
 • Megrendelőink igényeit maximálisan figyelembe vesszük, ha műszakilag megoldható és szakmailag vállalható, megvalósítjuk.
 • Megbízás esetén szerződést kötünk, mely rögzíti a határidőket, pénzügyi paramétereket, egyéb feltételeket, jogokat, kötelezettségeket. Szerződésünk mind a vállalkozót, mind a Megrendelőt védi.
 • Generálkivitelező cég vagyunk, minden szakipari terület, minden szakma irányítása, szervezése, összehangolása egy kézben összpontosul. Ez garanciát jelent a pontosan tartott határidő tekintetében és olajozott munkamenetet biztosít.Teljes körűen ránk bízhatja a kivitelezés folyamán felmerülő mindennemű ügyintézést, anyagbeszerzést.
 • Korrekt pénzügyi elszámolás
  (Nagyobb volumenű projektek esetében időbeni megvalósulási- és pénzügyi ütemtervet készítünk. Ennek alapján Megrendelőnk napra készen nyomon követheti a munkafolyamatokat és a készültség fokát, mely teljes szinkronban van a pénzügyi ütemezéssel. A Megrendelőnek csak az elvégzett munkát kell kifizetnie)

Hogyan dolgozik a Bergmann Kft?

 • A munka megkezdése előtt a megmaradó padlónak, bútoroknak fóliatakarással és hullámpapírral védelmet biztosítunk.
 • E védelemnek köszönhetően tisztán dolgozunk, így a felújítás után lakása csak átlagos takarítást igényel, nem szükséges takarító céget hívnia. A munkakörnyezet tisztán tartására is nagy hangsúlyt fektetünk. A vállalási ár tartalmazza pl. egy társasházban a közlekedéshez használt folyosó, lépcső, lift tisztán tartását is.
 • A különböző szakmák munkáinak szervezését minden esetben úgy oldjuk meg, hogy az egymással párhuzamosan, különböző szakipari területeken folyó munkák olajozottan haladnak, így minden vállalásunk határidőre elkészül. SOHA nem csúszunk el a vállalt határidőtől.
 • Szakembereink jól képzettek, évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek és minden esetben szakmai tudásuk legjavát nyújtják. Ezért az elvégzett munka kifogástalan minőségű. Korábbi munkáink után egyszer sem fordult elő garanciális javítás.

GARANCIA! Garanciát vállalunk mind a felhasznált anyagok, mind a műszaki megoldások, mind a kivitelezés minősége tekintetében.

 

Ajánlatot kérek