Loft jellegű lakás a Duna parton

Loft jellegű lakás a Duna parton – belsőépítészeti generálkivitelezés

A Duna-parti exkluzív lakópark legfelső emeletéről kiváló kilátás nyílik a Dunára. A két szintes lakás nem tipikus loft, impozáns belmagassága ruházza fel loft jelleggel. Megbízóink igénye szerint minimál stílusú és színvilágú kialakítás készült, különleges, izgalmas, modern, meleg hangulatú otthont teremtve.

A funkcionális kialakítás átgondolt lakberendezői tervezést igényelt, a nagy üvegfelületek és a galéria lépcső nem könnyítették meg a nappali logikus elrendezését. A térszervezést kiváló érzékkel, praktikusan oldották meg a Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió belsőépítészei. A terveik alapján készült el generálkivitelezés, a bútorok, az álmennyezet, a bioetanol kandalló, a burkolatok, melyek mind a minimál formavilágot hangsúlyozzák.

A lépcső szerkezete változatlan maradt, de elől a homloklapokat, alul gipszkarton zárást kapott. A lépcső alatt kapott helyet az étkező. A falon a különleges díszvakolat harmonizál az árnyékoló rolóval, és összekapcsolja a nappali teret a galériával.

A galérián kapott helyet a dolgozó, melyet a gipszkarton falfülkék tesznek egyedivé. Ugyanez a színvilág jellemzi a hálószobát, mely a lakás egységességét szolgálja.

A hálóból nyíló fürdő alaprajzi átalakítása után a meglévő falfülkében tágas mosdót alakítottunk ki. A kényelmes, komfortos fürdés élményét emeli a káddal szemközt beépített televízió. A kisebb, zuhanyzós fürdő a vendégek kényelmét is szolgálja.

Megbízóinkkal és belsőépítész partnerünkkel való olajozott együttműködésünk eredményeként egy újabb, prémium kategóriás otthon született. Közös projektünk megjelent a Szép Házak című nívós szakfolyóiratban is megjelent.

Ajánlatkéréshez kattintson ide.

Belsőépítészeti generálkivitelezés:
Bergmann Kft.

Tervek, egyedi bútorok, lakberendezés: 
Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió

Fotók:
Szabó Otília, www.flatart.hu
Székely Péter, Szép Házak magazin