Panellakás a város felett

Belsőépítészeti átalakítás – Panellakás a város felett

Fiatal megbízóink kis alapterületű, de kiváló adottságokkal rendelkező panellakásukból szerették volna kihozni a maximumot. Olyan belsőépítészeti átalakítást szerettek volna, mely feledteti a panel jelleget, tágas teret biztosít.

Ezért egybe nyitottuk a teraszt a nappali térrel, hő- és hangszigetelt szerkezetre cseréltük a korábbi nyílászárót, a szükséges szigeteléseket is elhelyeztük. Az így kialakított konyha-étkező-nappali térben helyet kapott egy egyedi tervezésű és kivitelű dobogó, mely rejtett fiókjaival segíti a tárolást. További funkciója a nappali tér jelképes elválasztása a konyha-étkezőtől.

A konyha-étkező minimál kialakítású, letisztult formákkal, elegáns, visszafogott, natúr színekkel, berendezésekkel készült.

A korábbi szobából kialakítottunk egy gardrób kapcsolattal rendelkező gyerekszobát. A két helyiséget egy falba futó tolóajtó választja el.

A fürdőszobát is teljesen átalakítottuk. A  plasztikus, fényes fehér burkolat tágasabbá tette, és szokatlan igényességgel ruházta fel a helyiséget.

Tovább az ajánlatkérésre

Belsőépítészeti átalakítás, generálkivitelezés:
Bergmann Kft.

Tervezés, lakberendezés, egyedi bútor tervek:
Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió, www.flatart.hu

Egyedi bútorok, dobogó gyártása, beépítése: 
Framír Kft.

Enteriőr fotózás:
Mederos Antonio