Vélemények, visszajelzések

A legfrissebb véleményekért kattintson ide!

Bergmann Kft – Lakossági megrendelőink visszajelzései

Simonyi István, Budapest
“Csakis teljes elégedettséggel tudok beszélni a Bergmann Kft-ről és vezetőjükről, Bergmann Lászlóné Rozikáról. Négy évvel ezelőtt alaposan átgondolt, részletes és korrekt árajánlatukat követően ők végezték budai társasházunk felújításának első, majd második fázisát. Munkájuk a vállalt határidőket betartó, szakszerű, igényes, pontos; elszámolásuk a becsületes és korrekt jelzőkkel jellemezhető. Ebből eredően azóta több munkára is felkértük őket, és mindannyiszor nagy megelégedésünkre teljesítették a vállalt munkákat, bizonyítva, hogy hozzáállásuk nem volumenfüggő. Le a kalappal előttük!”

László és Mária
“Köszönjük az otthonunk felújításában végzett (festés, burkolás, villanyszerelés, nyílászárók cseréje, gipszkartonozás) értékes munkájukat. Tapasztaltuk, hogy szakmailag kiválóan felkészült, kreatív, igényes és összehangoltan dolgozó, jól irányított csapat tevékenykedett nálunk, ügyelve a legapróbb részletekre is (mint a berendezési tárgyaink állagának megőrzése, a képződött hulladék, por összetakarítása stb.) Értékeljük, hogy minőségi anyagokat használtak és jó ütemben, a határidőt betartva dolgoztak. Rozika kreatív, szakmai szempontból is átgondolt tanácsaival egyes belsőépítészeti megoldásokat, a színek összhangját illetően sikerült megvalósítani elképzeléseinket. Minden nap nagy örömmel gyönyörködünk megújult, szép otthonunkban. Jó szívvel és teljes bizalommal ajánljuk a Bergmann Kft munkáját mindazoknak, akik színvonalas, precíz, korrekt kivitelezőt keresnek.”

Bartkó György, Budapest
“Lakásfelújításunk előtt egy ismerősünk ajánlotta a Bergmann Kft-t, mert meg volt elégedve a korábban nála végzett munkával. Mi sem csalódtunk: korrektek voltak minden tekintetben. Igaz ez az ütemtervre, a szervezésre, a színvonalra is, és mindezt korrekt áron. Amikor a fiam önálló lakásba költözött, az ő panel-lakását is ez a cég újította föl, és itt is ugyanúgy rendben volt minden. Egy kollégámnak is ajánlottam már őket, és ott is jól dolgoztak. Nálam hamarosan esedékes lesz majd a nyílászárók cseréje, ehhez is őket fogom majd megkeresni. Azt hiszem, ez mindennél többet mond.”

Krisztina és Krisztián
“2005. tavaszán egy szakmailag kiválóan felkészült, igen kedves hölgyet ismerhettünk meg Bergmann Lászlóné, Rozika személyében. Az Ő irányítása és felügyelete alatt újítottuk fel az akkor 7 éve épült házunkat. Már a kapcsolatunk elején, az árajánlatnál igen precíz, transzparens, minden részletre kiterjedő anyagot adott át számunkra, ami rögtön meg is alapozta a közös munkánkat, mely mindvégig korrekt volt. Nem csoda, hogy tavaly, amikor hozzáépítést terveztünk a házhoz, Rozikát kerestük meg. A visszahívás mindig a legjobb ajánlólevél. 2010.-ben is hasonlóan haladt a munka, részletesen megtárgyaltunk mindig mindent, és ha a vélemények különböztek, akkor addig beszéltünk róla, míg a lehetőségekhez képest a legjobbat ki nem hoztuk belőle. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a Bergmann Kft-t az építkezni, átalakítani vágyóknak.”

Bak Miklós
“Örömmel igazolom, hogy lakásunkat ilyen rövid idő alatt, ilyen minőségben sikerült renoválni, felújítani. Mindenkinek csak ajánlani tudom cégüket és munkájukat, amit már többször is megtettem és egész biztos, hogy amennyiben a jövőben hasonló feladatok adódnak, kizárólag Önökkel fogunk együtt dolgozni. Külön ki szeretném emelni azt a korrekt és precíz együttműködést, mely minden viszonylatban az elképzeléseinknek megfelelően, elvárásaink értelmében történt.”

Adravecz Péter és dr. Balla Eszter, Pomáz
“Elégedettek voltunk a Bergmann Kft. munkájával, és másoknak is ajánljuk, hogy őket válasszák. Különösen örültünk, hogy minden határidőt pontosan betartottak, ami igen ritka ezen a területen. Gyorsan, precízen és ami nagyon fontos, megbízható szakemberek csapatával végezték el a feladatokat.”

Bergmann Kft – Vállalati partnereink visszajelzései

Pintér Endre,
Kereskedelmi vezető
Revco Magyarország Kft

“A Bergmann Építőipari Kft számomra egyenlő a Rozikával, aki minden megbízás alkalmával tanúbizonyságát adta annak, hogy egy hölgy, szakszerű, pontos és értékálló munkát végezhet a cégünk számára. Többször próbára tettem! AJÁNLOM!”

Tóthné Sass Katalin
magasépítő mérnök, szigetelő szakmérnök,
a Frontium Mérnöki Szolgáltató Kft. ügyvezetője

“A Bergmann Építőipari Kft munkáját évekkel ezelőtt egy budai villa felújításakor ismertem meg utólagos szigetelés megoldása miatt keresett szakértőt az ügyvezető, akit mindenki “Rozikának” ismer. Tudta, hogy mely terület az, amit a nagy gyakorlatával meg tud oldani egy felújításban és mi az amihez külső szakértőre van szükségük. Ennél a villánál különösen fontos volt, hiszen a rosszul elvégzett felújítás javítására vállalkozott a cégük. A közös együttműködés eredményeként a felújítás után a használhatatlan, penészes alagsorból, egyedien készített, intarziás parkettával kialakított dolgozószoba lett, a ház egyéb részein a padlástól a pincéig, az udvari vízelevezetésig mindent kompletten felújítottak.

Nemrég voltam a villában látogatáson és ennyi év után is minden tökéletesen működik. Rozika nyitott az új műszaki megoldások felé és azóta számos olyan épület-felújítási munkán vettünk közösen részt, ahol egyedileg tervezett megoldásokra volt szükség. Minden közös munkánkat a vevők teljes megelégedéssel vettek át és használják. Életem egyik legnagyszerűbb szakmai találkozást köszönhetem a Bergmann Kft-nek. Munkájukat kiváló felkészültségük, szakmai tudásuk alapján megbízásra ajánlom a leendő megrendelőknek”

Ajánlatot kérek!